Kérdések - Válaszok

Európai haj nagykereskedés

GYAKORI KÉRDÉSEK


Hajhosszabbítás után hullhat a haj?

Természetesen nem, ha a hajhosszabbítás,dúsítás szakember végzi el,és a póthaj minősége megfelelő ,hajhosszabbítás,dúsítás előtt győződjünk meg arról hogy a póthaj szálirányos,és szerkezetileg hasonló mint a saját hajunk.


Honnan tudjam hogy jó minőségű a póthaj?

Ha garanciát vállalnak rá már nagy baj nem lehet.És hajhosszabbítás után nem gubancolódik tehát szálirányos.


Hajhosszabbítás dúsítás után mennyi ideig maradjon fenn a póthaj?

Érdemes általában 2-3 havonta le és újra fel helyezni a keratinos hőillesztés esetében betartandó mivel a lenőtt tincsek hajlamosak össze kapaszkodni,ezáltal gubancolódás alakulhat ki melynek kifésülése kissé fájdalmas is lehet. A mikró csomózás is a tincses hajhosszabbítás egyik formája,érdemes itt is betartani az időhatárokat,persze ez egyénileg változó lehet,sokban függ a haj növekedésétől.Mert mint tudjuk van akinek lassabban van akinek gyorsabban nő.


Melyik a legkíméletesebb hajhosszabbítás?

Ha szakember végzi baj nem lehet! De hazánkban és környező országokban is nagyon közkedvelt a keratinos hőillesztés,(keratin hajunk, körmünk fő építőanyaga).Tincses hajhosszabbítás és előnye hogy észrevétlen,haj dúsítás vagy melírozásra is kiválóan alkalmas, könnyed viselet.Létezik még az ultrahangos hőillesztés,ahol a keratint ultrahanggal lágyítjuk meg,


Fontos a póthaj ápolása?

Hajhosszabbítás után a póthaj ápolása fontos mivel a póthajnak nincs táptalaja ezért hajlamos a kiszáradásra,ezért kellő gyakorisággal kell olajozni (naponta legalább kétszer)és disznószőr kefével át fésülni,ezzel megnöveljük élettartamát.Vannak kifejezetten hajhosszabbítás,dúsítás,póthajakra optimalizált termékek.


Hajhosszabbítás után hogyan mossak hajat?

Mindig hátra hajtott fejjel mossunk hajat,és közben kifésülő mozdulatokkal jól mossuk ki belőle a vegyszert. Vizesen ne fésüljük mer ilyenkor a legsérülékenyebb a póthaj ,várjuk meg amíg teljesen megszárad.


Mik a teendők hajhosszabbítás után?

  1. Bármelyik hajhosszabbítás vagy hajfelvarrás technikát csak szakemberrel végeztessük saját hajunk megóvása érdekében!
  2. Ha már elkészült a hajhosszabbítás, akkor naponta többször fésülködjünk és olajozzuk a póthajat, ezzel megnöveljük a póthaj élettartamát.
  3. Hajhosszabbítás, hajfelvarrás után ne használjunk hajvasalót, és csak langyos hajszárítóval szárítsuk a hajunkat.
  4. Hajmosás után a tincseket húzzuk szét, így nem tudnak összegubancolódni. Ezt elsősorban akkor tegyük, ha a tincses hajhosszabbítás technikái közül választottunk.
  5. Hajhosszabbítás, hajfelvarrás után ne fésüljük vizesen a hajat, mert ez rontja a haj szerkezetét.
  6. Három havonta érdemes levenni és újra felrakatni a póthajat, mert utána már elkerülhetetlen a gubancolódás és kellemetlen lesz a saját haj kibontása.
  7. Hajhosszabbítást követően ne mossunk hajat előre döntött fejjel, és többször használjunk hajpakolást, mint normál esetben. Ne használjunk gyümölcssavas sampont, balzsamot (szárítják a hajat), s főleg az illesztési pontoknál vigyázzunk. Válasszunk inkább proteines hajápolókat.